Welcome to Caren’s World


“ Το προσωπικό μου ιστολόγιο περιλαμβάνει οποιοδήποτε ενδιαφέρον θέμα μπορεί να απασχολεί μια σύγχρονη γυναίκα. Στόχο έχει την προσωπική μου εξέλιξη και κατ’ επέκταση οποιασδήποτε γυναίκας που θέλει να μπεί στον κόσμο της “Caren”,να προβληματιστεί, να ενημερωθεί, να ψυχαγωγηθεί κτλ. Ένα προσωπικό ιστολόγιο που κάθε “θέμα” ξεδιπλώνει μπροστά σου ενδιαφέροντα μονοπάτια που ακολουθώντας τα διαμορφώνουν μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Δουλεύοντας πάνω στο περιεχόμενο του ιστολογίου αποφάσισα να συμπεριλάβω θέματα κυρίως αισιόδοξα, θετικά, παιχνιδιάρικα εντέχνως αποφεύγοντας πολιτικής και οικονομικής φύσης ζητήματα καθώς αυτά κατακλύζουν την καθημερινή μας ζωή και δεν έχουν θέση στον κόσμο της Caren. H μαγεία λείπει απο την ζωή μας, το ενδιαφέρον για ψυχαγωγία, γνώση, περιπέτεια έχει μειωθεί δραματικά και η Caren έβαλε σκοπό να το επαναφέρει στην ζωή μας.


 

Caren.

FITNESS

Η Caren λατρεύει τα αθλήματα και το <<εν ζείν>>. Θα μας μυήσει σε παντός είδους αθλήματα έτσι ώστε να γνωρίσουμε το κάθε ένα και στο βαθμό που είναι εφικτό να βάλουμε κάποιο από αυτά στη ζωή μας.Εδώ θα μπορείς να βρείς: Παρουσίαση αθλημάτων, πληροφορίες εξοπλισμού, χώρους διεξαγωγής, προπονητές-εκπαιδευτές, συνεντεύξεις αθλητών/προπονητών και οπτικοακουστικό υλικό

BEAUTY

Η σύγχρονη γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της και θέλει να υιοθετεί στυλ και απόψεις που την αναδεικνύουν και την κάνουν να νιώθει όμορφη και ελκυστική. Μαζί θα δούμε: έξυπνα tips για μακιγίαζ, το “look of the day”, αξιολογήσεις-προτάσεις προϊόντων , “must have outfits”, εφαρμογές θεραπειών κ.α

FOOD

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής μας για αυτό και η Caren θα φροντίσει μέσα απο τα θέματα της να την αναδείξει. Έξυπνες συνταγές, προτάσεις εστίασης, γνωριμία με τροφές,ποτά και ατελείωτο photobombing είναι μερικά απο αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα μας κάνουν να αγαπήσουμε την μαγειρική, το καλό φαγητό/ποτό και να αποφύγουμε τις διατροφικές κακοτοπίες.

ENTERTAINMENT

Καλλιέργεια ή αλλιώς εξέλιξη για την Caren σημαίνει να αξιοποιείς με τέτοιο τρόπο τον λίγο ή πολύ ελεύθερο χρόνο που έχεις έτσι ώστε να γνωρίσεις κάτι, που μέχρι εχθές, αγνοούσες, να βελτιώσεις μια δεξιότητα ή να μάθεις απλά να εκτιμάς κάθε μορφή τέχνης αναπτύσσοντας τα αισθητηριακά σου κριτήρια. Προτάσεις βιβλίων και αποσπάσματα τους, προτάσεις μουσικών σκηνών, συνεντεύξεις τραγουδιστών,”The track of the day”, “the movie of the week”, προτάσεις ταινιών και οπτικοακουστικό υλικό είναι το ενδεικτικό περιεχόμενο αυτής της κατηγορίας που αναμένεται να μας θυμίσει πως χωρίς τις τέχνες η ζωή θα ήταν άχρωμη. 

PERSONAL IMPROVEMENT

PERSONAL IMPROVEMENT

Καθετί που έχει ως στόχο να βελτιώσει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και κατ επέκτασιν τους άλλους έχει θέση σε αυτήν την κατηγορία. “αντιμετώπιση στρες”, ¨μέθοδοι ανάπτυξης παραγωγικότητας”, “στρατηγικές επίλυσης συγκρουσιακών καταστάσεων”, “διαπροσωπικές σχέσεις”, ¨παιχνίδια νου” είναι μερικά από τα θέματα που μπορείς να ανακαλύψεις εδώ.

INSPIRATION

INSPIRATION

Η έμπνευση και η δημιουργία είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά στον κόσμο της Caren. Εδώ, θα βρεις καθετί πρωτότυπο, ευφάνταστο , γεμάτο μεράκι και καλή διάθεση.

TRAVELLING

TRAVELLING

Όμορφες εικόνες και χρήσιμες πληροφορίες για κάθε λογής προορισμούς θα δεις στον κόσμο της Caren που θα σε κάνουν να βάλεις ως στόχο να τους επισκεφτείς. “Destination of the month”, “tips για έξυπνο packing” είναι μερικά από τα περιεχόμενα που θα βρεις εδώ.